SponsorerSogn og Fjordane energi (www.sfe.no)


Sogn og Fjordane Energi (SFE) er vår hovedsponsor til Norges kyst og er en stor bidragsyter til ekspedisjonen.

SFE sin visjon er «kraft til å påverke framtida». Denne sier mye om deres virksomhet, rolle i samfunnet og verdiskaping for fellesskapet. SFE er en stor aktør i den norske kraftindustrien, med omfattende produksjon av fornybar energi, ansvar for over 4000 km linjenett og med en engasjert leverandør av strøm til husstander og bedrifter over hele landet.Padleguiden.no v/Lars Verket (www.padleguiden.no)Eventyrer, forfatter og kajakkentusiast; Lars Verket, har sponset turen med fire padleguider som dekker brorparten av Sørlandskysten. Det blir med andre ord ikke et problem å finne overnattingssteder i starten av turen!

Vi er heldige eiere av padleguide for Telemark, Aust-Agder, Vest-Agder og Dalane.
Amfibi Outdoor AS (www.amfibi.no)Friluftsliv-butikken Amfibi Outdoor AS med fysisk plassering i Lillestrøm har gitt oss gode priser på turutstyr og bekledning som vi vil få god bruk for under padlingen, og ikke minst i leiren!


Høgskulen i Sogn og Fjordane (www.hisf.no)

Vår egen utdanningsinstitusjon, HiSF er vår andre hovedsponsor og bidrar med gode midler til turen.

Høgskulen har et bredt utvalg av utdanningsmuligheter, og er lokalisert i Sogndal. Beliggenheten er en drøm for friluftsliv-interesserte og det er praktisk talt 15 minutter til fjellet. Hva gjør man ikke for å bo på en slikt sted? Høgskulen anbefales for alle som ønsker noe mer enn kafèer, skyskrapere og treningssentre!